Bine ai venit

Daca ai accesat aceasta pagina, inseamna ca esti pentru
Roman. Te-am asteptat sa vorbim. Poti sa-mi scrii orice si sa-mi spui ce crezi
tu ca ar trebui sa stiu despre orasul nostru.


miercuri, 5 martie 2008

In Roman a inceput curatenia de primavara. Participa si tu!

La inceputul acestei saptamini, mai exact marti, am demarat o campanie pe care am proiectat-o in consonanta cu inceputul primaverii. O campanie de curatenie in orasul nostru. Am explicat si in aceasta seara, in cadrul unei emisiuni de la un post local de televiziune, necesitatea unei astfel de campanii in municipiul Roman. Mizez pe colaborarea tuturor romascanilor astfel incit, la finalul campaniei, schimbarea in bine sa fie vizibila pentru fiecare dintre noi. Le multumesc pe aceasta cale tinerilor care au constientizat importanta unei astfel de actiuni si sper ca implicarea lor sa constituie un model de urmat pentru toti romascanii. Vom iesi in fiecare cartier si vom informa cetatenii asupra necesitatii pastrarii curateniei. Pentru noi, pentru Roman. Si sunt sigur ca romascanii vor constientiza importanta participarii fiecaruia. Un lucru este cert: e nevoie de implicarea tuturor pentru a putea considera aceasta actiune o reusita.
Ne dorim cu totii un oras mai curat si mai frumos, dar trebuie sa facem impreuna un prim pas. Sper ca actiunea inceputa in aceasta saptamina sa fie doar o prima etapa a unui proiect la care fiecare dintre noi sa contribuie. Tocmai de aceea, astept in continuare sugestiile voastre.

Un comentariu:

miki spunea...

Apropo de curăţenia din Roman: ce spuneţi, domnule primar, de buda ecologică nefuncţionabilă şi mai mult decât neângrijită, pe care romaşcanii trebuie să o suporte într-un spaţiu care ar trebui să fie un părculeţ curat şi îngrijit, ceea ce nu este dar, mai ales, aflată atât de aproape de Primărie, Judecătorie, Colegiul Roman-Vodă, Muzeul de Artă...Să fie oare şi acest obiect nedefinit o instituţie la fel de importantă ca şi cele enumerate? Trebuie să dispară şi ar trebui să faceţi ceva şi cu acest mic părculeţ de care este nevoie şi care se află într-o stare deplorabilă.