Bine ai venit

Daca ai accesat aceasta pagina, inseamna ca esti pentru
Roman. Te-am asteptat sa vorbim. Poti sa-mi scrii orice si sa-mi spui ce crezi
tu ca ar trebui sa stiu despre orasul nostru.


luni, 24 martie 2008

Din nou, raspunsuri

Dincolo de chestionarele completate la centrele mobile ale dezbaterii publice privind cainii comunitari, si opiniile exprimate in spatiul virtual al acestui blog sunt la fel de importante. Prin urmare, raspunsurile decurg in mod firesc, mai jos:

Draga Cristina, pozitia exprimata de tine este aceea a unui cetatean pe deplin rezonabil. E perfect adevarat ca trebuie respectate opiniile iubitorilor de animale, dar cel putin la fel de adevarat este ca acestia trebuie sa inteleaga ca drepturile atrag si responsabilitati. Cit despre deprinderile pe care ar trebui sa si le insuseasca patrupedele adoptate, ai din nou dreptate - acest lucru depinde doar de stapinii lor.

Pentru Anonimul care propune adoptarea unei HCL care sa prevada inlaturarea cotetelor dintre blocuri - retin aceasta propunere, alaturi de altele de acelasi gen (survenite ca urmare a completarii chestionarelor puse la dispozitia romascanilor prin intermediul caravanei mobile). N-as impartasi, insa, ideea ca cetatenii Romanului sunt asa cum i-ai caracterizat. Suntem o comunitate si avem datoria sa ne rezolvam problemele impreuna. Cit priveste interventia hingherilor, aceasta poate fi solicitata, intre orele 8.00-16.00, la nr. de telefon 0233/741.651, iar intre orele 16.00-8.00 la nr. de telefon 0233/740.265.

Pentru Anonimul care propune eutanasierea cainilor comunitari - in primul rind, fac aceeasi remarca relativa la caracterizarea concetatenilor nostri, ca si in cazul de mai sus. Apoi, specific din nou ca legea nu permite uciderea patrupedelor decit in cazurile in care exista un diagnostic stabilit de un medic veterinar.

Va multumesc pentru opiniile exprimate pe acest blog. Dezbaterea continua, astfel incit fiecare parere este importanta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mda... cred ca mai intotdeauna... cainele e oglinda stapanului.

Anonim spunea...

Domnule primar, 740.265 este numar de locuinta privata. Deci, unde solicitam interventiile hingherilor dupa ora 18?