Bine ai venit

Daca ai accesat aceasta pagina, inseamna ca esti pentru
Roman. Te-am asteptat sa vorbim. Poti sa-mi scrii orice si sa-mi spui ce crezi
tu ca ar trebui sa stiu despre orasul nostru.


luni, 18 februarie 2008

De ce mi-am făcut blog?

Am ales această formă de comunicare pentru că, la fel ca şi voi, mă adaptez provocărilor pe care ni le oferă societatea modernă. Pentru mine, această pagină este ca o uşă deschisă pe care vă invit să intraţi pentru a afla unii de la alţii ce înseamnă să fii „pentru Roman”.
În ce mă priveşte, voi lansa aici teme care ne interesează pe toţi. Pentru că întreţin acest blog în timpul meu liber, seară de seară veţi găsi câte un subiect pe care îl vom discuta împreună. Cred că şi blogosfera romaşcană este un spaţiu al dezbaterii publice.
De aceea, mă voi strădui să răspund tuturor şi să preiau mesajele voastre. Dialogul nostru va fi unul aflat în afara politicii, pentru că ne interesează oraşul şi oamenii săi,bucuriile si emotiile, implinirile si dezamagirile, viitorul cetatii

18 comentarii:

Anonim spunea...

Sa va traiasca "b(ar)logul" domn Primar! :)

Marius Mihai spunea...

Bine ati venit in blogosfera! Va dorim succes in realizarea cat mai multor proiecte in Roman!

Anonim spunea...

E bine ca primarul deschide linii de dialog cu noi. Incepe sa-mi devina simpatic.

Anonim spunea...

Da, asta chiar ca e o chestie noua pentru Roman. Chiar sper ca primarul nostru sa ne asculte si sa raspunda doleantelor noastre. Se vede ca sunteti interesat sa aflati parerea romascanilor. E o schimbare si va felicit!

Anonim spunea...

Abia astept sa citesc de pe aici parerile romascanilor despre activitatea dvs.
Daca nu aveti posibilitatea de a sterge mesaje/comentarii, demersul dvs e pur si simplu SUICIDAR!
AAA! Scrie mai jos!
"A fost activată moderarea comentariilor. Toate comentariile trebuie să fie aprobate de către autorul blog-ului."
E clar, alta facatura!

Anonim spunea...

Verificaţi autorizaţia de "extindere parter" care se ÎNALŢĂ la restaurantul "Bradul" de pe Anton Pann!!!

Anonim spunea...

"A fost activată moderarea comentariilor. Toate comentariile trebuie să fie aprobate de către autorul blog-ului."

Pai daca le "aprobi" nu prea o sa avem ce va vedem pe b(ar)logul tau, don' primar!

Anonim spunea...

jos cenzura :D

Anonim spunea...

Cred ca stiti tot ceea ce trebuie sa stiti despre orasul Roman. Nu era necesar un blog, mai ales ca nici macar nu sunteti familiarizat cu tastatura calculatorului.
Important este sa iubiti orasul si oamenii. Important este sa crezi in orasul tau, si sa-l faci cat mai frumos. Important este sa-ti placa civilizatia si decenta, sa ai viziune si perspectiva.Blogul si alte gaselnite nu sunt decat o pierdere de timp.
De 8 ani de cand sunteti primar nu ati facut nimic substantial si de durata. Este trist ca cetatenii Romanului sa vada cum orase ca Piatra Neamt sau Bacau cum evolueaza in progresie aritmetica in timp ce orasul nostru nu este decat un astfalt peticit fara spatii verzi, sufocat de tot felul de constructii. Cred ca puteti gasi scuze la nesfarsit.Nu cred nici in dumneavoastra nici in cei care va sunt concurenti la primarie.
Trebuie sa aveti idei frumoase, trebuie sa va luptati pentru oras, pentru fumusetea lui, pentru oamenii lui.Altfel ce sens are sa mai candidati pentru inca un mandat de primar?

R. spunea...

Veniti intr o seara in curtea Scolii de muzica si veti fi devorat de vreo 30 caini furiosi ....
Chiar nu se poate face nimic ??????????

Anonim spunea...

"Domn" primar , tu nu realizezi ca romascanii nu o sa te mai voteze? CE AI FACUT IN ASTIA 8 ANI?! Lucruri concrete , nu o groapa astupata sau o bordura pusa... Nu te mai strofoca degeaba , ca faci riduri

codosu spunea...

CAINII CRED CA E MAREA PROBLEMA A ROMANULUI.SI NU MA REFER L DINAMOVISTI

Anonim spunea...

stau pe strada mihai viteazul, varianta spre vaslui.chiar nu se poate face nimic ?cand trec camioanele pe aceasta strada cade tencuiala de pe case.va rog faceti ceva.

Anonim spunea...

Domnule Primar, cand se va inceta elioberarea de autorizatii de la parterul blocurilor pentru diferite societati comerciale, intrucat aduc mult discomfort celorlati locatari.
Respectivii propriteri de spatii comerciale nu sunt ei singurii proprietari de teren in jurul blocului.
Cand s-a dat autorizatia, s-a luat si parerea cetatenilor de pe scara respectiva?

Anonim spunea...

in preajma alegerilor trecute ati inceput o sala de sport la colegiul tehnic :Miron Costin: Vin alegerile si ar fi bine sa o terminati cu ocazia lor. Va garantez votul celor care asteapta aceasta minune.

Anonim spunea...

Nu sunt din Roman insa daca staful de campanie a deschis o noua poarta de comunicare cu electoratul ar fi bine sa si raspundeti la problemele sesizate.
Mult succes si sper sa nu ramana doar o forma de comunicare unidirectionala acest blog. Bafta A

Anonim spunea...

va multumim pentru toate beneficiile care ni le-ati adus.da' de fapt nu e nici unu asa de maret.sunt atatea strazi neasfaltate!!!!!!! de ex: Cezar Petrescu! nu a mai fost asfaltata de 8 ani!!!!!! altii isi fac vila... piscina... isi iau un *** de masina cu 10000 de euro........ sa continuam povestea Romanului??? la campania electorala ce ati promis? realizarea unui oras frumos?.. ducem fondurile la Piatra Neamt? ... de iarna... o paralela intre P. Neamt si Roman...(ce distanta e intre cele 2 paralele) e una de 1000000000 de metri . cel mai frumos oras... normal a fost resedinta de judet. mai faceti o reviziure la planurile dvs care le aveati (sau poate nu le aveati) si ... la urmatoarele alegeri... vom vedea ce va fi.

aurolacul politic spunea...

ROMAN ORASUL BUZUNARELOR CUSUTE!
Ce vad eu. Un primar actual care nu mai e de actualitate, o actualitate inghetata de la anul de gratie 1989. O primarie cu birouri si in fiecare birou cate un mic primar clonat pe fiecare scaun care te convinge pana iti vine sa plangi ca ca esti vinovat ca te-ai nascut si ai indraznit sa le tulburi linistea templului Dumneavoastra domnule Ing. dan ioan carpusor. Recunoasteti ca v-ati facut blog sa nu mai scrie lumea pe forum la Ziarul de Roman si poate administratorul blogului dumneavoastra sa-l prinda dupa IP-u pe cel ce va trimite vreun mesaj malitios. Cum veti ramane in istoria Romanului dupa ce multi care si-au subrezit sanatatea, sau pierdut chiar familiile muncind prin afara, (neputandu-se bucura de un loc de munca la el in oras si stim toti motivele de nu vin producatori ci doar comercianti pe meleagurile Romanului), se vor intoarce! Vorbe , de genul vom face , vom bla si bla sunt pentru grupul din PSD ca noi romascanii ne-am saturat nu mai aveti vlaga, va conduc dupa ce va voteaza Tiganii domnule! Si uitativa in jurul dumneavoastra unde intorci ochii numai de ei dai! Sincer mi-am cusut buzunarele sa nu le mai dau satisfactie in eventulitatea buzunaririi. Cineva sa faca o campanie impotriva dumneavostra la alegeri de genul: ROMAN ORASUL BUZUNARELOR CUSUTE! Si veti primi o lovitura dubla in alegeri ! Sper... Sa aveti o zi ca a noastra, buna?
P.S. Si ca sa fiu sigur ca mesajul nu e cenzurat il voi posta asa cum e scris si pe forumul Ziarului de Roman