Bine ai venit

Daca ai accesat aceasta pagina, inseamna ca esti pentru
Roman. Te-am asteptat sa vorbim. Poti sa-mi scrii orice si sa-mi spui ce crezi
tu ca ar trebui sa stiu despre orasul nostru.


vineri, 9 mai 2008

Nu ne permitem aventuri politice

Oameni buni, Romanul e casa noastră. Ne-am întâlnit de atâtea ori, am vorbit despre toate problemele noastre. Ştiu că liniştea oamenilor buni, cu frică de Dumnezeu, nu poate fi tulburată de aventuri politice. Să-i privim cu îngăduinţă pe care greşesc şi care, din disperare, încearcă să distrugă ceea ce aparţine oraşului. E de datoria noastră să-i ajutăm să se îndrepte şi să aibă o atitudine pozitivă faţă de valorile acestei comunităţi. Noi vom continua ceea ce am început.

Un comentariu:

inginerul spunea...

V-am privit cu scepticism la inceput dar mi se pare cel mai bun post al dumneavoastra. De ce? Am citit azi un articol semnat de d-nul Ursarescu in editia on-line a Ziarului de Roman. M-a surprins tonul dumnealui, a aruncat o castana in foc, fara argumente viabile. Normal ar fi sa si raspunda la comentarii, asa mi se pare sa fie corect intr-o campanie electorala: faci o afirmatie, o explici, raspunzi la intrebari, demarezi sau continui un dialog cu cetatenii. Ramane de vazut.
M-a suprins "Daca asa considerati sa "comunicati cu cetatenii" ". Dumnealui cum a comunicat cu electoratul, ce a propus nou? Am postat niste comentarii la articol, poate ne va raspunde.